КАТАЛОГ ТОВАРОВ КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Вспінючачі молока

    Фільтр

    Немає нічого кращого, ніж перший ковток солодкої вершкової піни з верхівки вашого ранкового капучино або лате. Давайте розберемося, як використовувати спінювач молока, щоб приготувати свій власний шовковисто-гладкий капучино або латте вдома як професійний барист.

    Що ж таке спінене молоко та спінювачі?

    Спінене молоко – це молоко, в яке був нагнітене  та проштовхнуте в середину повітря для створення бульбашкової, пінистої консистенції.
    Спінювачі молока – це невеликі кухонні прилади, які працюють або від електрики або від батарейок, або вручну, вони допомагають проштовхувати повітря в рідину, завдяки чому вона починає пузиритися і перетворюватися на піну.

    Види спінювачів молока

    парові спінювачі: парові спінювачі – це трубка в автоматичній кавомашині, що дозволяє створювати молочну піну за лічені секунди. Трубка подає бульбашки гарячого повітря з частинками води в молоко, щоб надати йому бажану консистенцію, викоритстання якої вимагає певного рівня навичок і знань для створення якісної та пишної піни.

    електричні спінювачі молока: ці спінювачі дають можливість відразу спінювати та нагрівати молоко. Вони використовують індукційні котушки для створення тепла всередині глека, збиваючи молоко для створення пишної та гладкої піни. Прості електричні спінювачі молока в глечиках відмінно підходять як для початківців, так і для професіоналів.

    міні-міксери (шейкери) на батарейках: міні спінювачі працюють за допомогою моторизованого вінчика. Який швидко розкручує молоко, утворюючи піну. Зазвичай вони працюють від батарейок ААА і дуже прості за конструкцією. Плюс цього варіанту в тому, що він простий у використанні та відносно недорогий та існують інші типи змінних насадок для одержання різних текстур. Мінус полягає у тому, що батареї потрібно буде часто міняти.

    ручні спінювачі: звичайно, існують ручні спінювачі молока, тобто ті, що працюють за рахунок механічного впливу. Такий процес займає більше часу, тож не всім підійде.

    Поради щодо збивання молока

    • Для більшості типів спінювачів молока не забувайте заповнювати ємність приблизно на ⅓. Спінене молоко значно збільшується в обсязі, тому переконайтеся, що ви залишили достатньо місця.
    • Готову пінку зазвичай додають у гарячі напої, ви, ймовірно, ставите питанням: для спінювання молоко брати гаряче чи холодне? Відповідь: завжди використовуйте холодне молоко під час збивання піни. При нагріванні молока жири та білки можуть руйнуватися, що призводить до менш стабільної піні. Оскільки будь-який вид спінювання додає трохи тепла (навіть у ручних спінювачах використовується тертя), краще починати з холодного молока, коли ви починаєте його аерувати.
    • Цілісне жирне молоко є золотим стандартом. Не варто чекати великої і щільної піни від знежиреного молока або рослинного. Якщо ви вирішили використати рослинне молоко, радимо знайти з позначкою «бариста», воно спеціально розроблене з правильним співвідношенням жирів та білків, щоб імітувати тваринне молоко для спінювання.

    Якщо у вас вдома чи офісі є спінювач молока, ви можете легко додати кремову пінку до будь-якого напою гостя чи колеги. Крім того, спінювачі молока добрі тим, що вони не займають багато місця на кухонній стільниці.

    Який би ви не вибрали спінювач молока в нашому інтернет магазині Коффеум, він може додати родзинку вашому напою, а смачна пінка підніме вашу ранкову каву або чай на новий рівень!

    Створюйте кремові та вершкове напої вдома!